Skip links

[page_title]

Grote inspiratiebronnen voor impactmakers zijn de rolmodellen die zij hebben. Van persoonlijke kringen tot grote en bekende namen, iedereen kan een rolmodel zijn. In deze blog vertellen onze NedMI-teamleden Buse, Iskren en Roxanne wie hun rolmodellen zijn.

Van de een op de andere dag is heel ons land in rep en roer door het corona virus.

Het lijkt wel alsof de tijd stilstaat, maar niets is minder waar. Ook wij bij BUBTY merken nu al dat onze klanten grote klappen te voorduren krijgen, veel waarvan horeca, sportscholen en hotels.

 

We proberen uiteraard het meeste uit deze heftige periode te halen.

Daarom helpen we ook jou als ondernemer verder. We proberen als marketingspecialist de situatie en tijd te gebruiken om het positieve eruit te halen. Zelf merken wij namelijk dat er een gigantische toename is in het aantal gebruikers op social media en websites.

Wat moet je ook anders doen, als je de hele dag thuis zit.

 

Al kunnen jouw klanten en gasten op dit moment niet terecht of bij je komen dineren, we kunnen deze tijd gezamenlijk wel gebruiken om te verbinden en jouw trouwe gasten te serveren, maar dan online.

 

Een online strategie die in deze periode toch zorgt dat je verbonden blijft met jouw huidige klanten en gasten is van groot belang. hier wat tips van ons:

 

  • Ben je een restaurant: Ga live of maak een video op social media en maak samen met jouw trouwe gasten identieke gerechten, die zij op dit moment moeten missen.
  • Als Sportschool: Ga live of maak ‘home workout’ video’s. Start een online challenge, waarbij mensen elke dag met je mee kunnen doen.
  • Blijf je klanten & gasten online amuseren en biedt waarde die blijft verbinden.
  • Blijf communiceren en houdt iedereen op de hoogte van hoe jouw onderneming omgaat met situatie.

 

Heb jij nog goede tips laat het dan in de comments weten.

 

Wij van BUBTY willen helpen en daarom bieden wij voor jouw onderneming aan om geheel gratis met ons jouw huidige online situatie te analyseren en een volledige strategie te ontwikkelen om als onderneming aankomende periode online waarde en betrokkenheid te blijven genereren.

 

Zodra de deuren dan weer opengaan, staan jouw gasten en klanten vast te popelen om weer binnen te komen.

 

Ja ik wil een gratis analyse en strategie call, mail dan gerust naar [email protected]

 

We helpen je graag in deze bizarre periode.

 

Return to top of page