Skip links

Zo maakten wij onze marketing agency oneindig schaalbaar.

Download ons E-Book “Hoe wij ons marketing agency oneindig schaalbaar hebben gemaakt”

Download ons E-Book hier


Er gaat meer tijd verloren
aan onnodige taken dan
nieuwe klanten.

Als eigenaren van marketing agencies, marketingbureaus en andere media
gerelateerde bedrijven zijn we gebouwd op het uit handen nemen van
marketingactiviteiten voor onze klanten. We zijn er om onze klanten te laten groeien. En niet één, nee het liefst zoveel mogelijk. Hoe doen we dat? We gebruiken de nieuwste technologieën, automatiseringen en een handvol aan gespecialiseerde freelancers of werknemers die een groot gedeelte van ons werk uitvoeren. We bouwen de beste strategieën, funnels en lead generators gebaseerd op de nieuwste trends, om onze klanten te voeden met meer online zichtbaarheid, leads en conversies.

Terug in 2019 deden wij bij BUBTY niks anders. Met een tiental aantal projecten, handen vol aan freelancers en allerlei plansystemen werkten we aan onze marketing agency. We waanden ons in een aparte markt. Wij zelf focusten ons op het maken van strategieën, projectmanagement van onze klanten en het netjes bijhouden hoe onze specialisten te werk gingen. We hadden een mooi Excel bestand met wie aan wat werkte, een update chat over WhatsApp of de mail, betaalden onze facturen met de hand en zochten op LinkedIn en binnen het eigen
netwerk altijd naar nieuw betrouwbaar talent om het team van freelancers te versterken. Langzaam kwam er ruimte voor optimalisatie van het proces. Er ontstonden namelijk een aantal constateringen tijdens ons onderzoek naar optimalisatie. Optimalisatie waar we ons al veel eerder in hadden moeten verdiepen.

Download ons E-Book hier

Join the Discussion

Return to top of page